Logo
U bent hier:   Home > ROLLUIKEN > OPBOUW
 

OPBOUW

Opbouwrolluiken

Combi- of opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken kunnen zowel bij renovatie als nieuwbouw gebruikt worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Er bestaan 2 kasthoogtes (175.5 mm en 214.5 mm) en zijn leverbaar in diverse kleuren:

PVC in de massa bekleefd met renolit-folie voorplaat en geleiders gemoffeld in RAL kleur naar keuze of geanodiseerd aluminium U heeft keuze uit 2 soorten lamellen, namelijk: PVC en dubbelwandig gelakt en geïsoleerd aluminium. Er is een zeer brede waaier aan kleuren.

De kast is standaard voorzien van isolatie. De U-waarde is 1.08 W/m²K.

Tijd- en plaatsbesparend

Daar de plaatsing van het rolluik op het raam vooraf in het atelier gebeurt, wordt beschadiging door montage op de werf uitgesloten. Raam en rolluik worden in één geheel geplaatst zodat de vakman veel tijd bespaart bij de plaatsing. Bovendien zijn ze binnenshuis zeer makkelijk af te werken.

Gebruiksvriendelijke bediening

De opbouwrolluiken kunnen manueel of elektrisch bediend worden. De elektrische opbouwrolluiken zijn voorzien van de Ilmo motor, deze motor regelt zelf zijn eindepunten en is voorzien van obstakeldetectie en een vorstbeveiliging. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan niet alleen garant voor een optimaal gebruiksgemak, maar verzekeren bovendien een langere levensduur.

A-Plus Ramen | Hasseltsesteenweg 153, 3720 KORTESSEM | Tel.: 011/74.42.24 | info@aplusramen.be | Privacyverklaring | Facebook

Om u de beste surfervaring te garanderen worden er op deze website cookies gebruikt. Door verder te surfen gaat u daarmee akkoord.

Cookies aanvaarden | Meer informatie