Logo
U bent hier:   Home > SCREENS
 

SCREENS

Screens

Ervaar het comfort van zon- en warmtewering

Screens verhogen uw leefcomfort. Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole in functie van uw behoefte. Buitenscreens houden tot 85% van de zonnewarmte buiten en beschermen uw interieur tegen verkleuring door schadelijke UV stralen. De onderhoudsvriendelijke screendoeken zijn transparant waardoor het zicht naar buiten behouden blijft. De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen en in glasvezel- of polyesterkwaliteit.

Dankzij het uitgebreide gamma van doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur. Zelfs verduisterende uitvoeringen zijn mogelijk, maar hierin is de keuze beperkter.

Intelligente zonwering Voor de bediening heeft u de keuze uit manuele (lint, stang) of electrische toepassingen. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van afzonderlijk elektrisch bediende systemen tot volledig geautomatiseerde groepsbedieningen die rekening houden met zon en wind.

Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden, wat minder bekabeling met zich meebrengt. screens aan ronde uitbouw gewwon of zipx95.

Het oog wil ook wat

De kleine rechte, afgeschuinde of zelfs ronde aluminium geëxtrudeerde screenkastjes zijn verkrijgbaar in onze standaardkleuren.

Verder kunnen alle RAL-kleuren worden toegepast voor kast, geleiders en onderlat. Ook een opbouwsysteem kan. Het screenkastje wordt dan bovenop het raam geplaatst en is na plaatsing niet meer zichtbaar.

A-Plus Ramen | Hasseltsesteenweg 153, 3720 KORTESSEM | Tel.: 011/74.42.24 | info@aplusramen.be | Privacyverklaring | Facebook

Om u de beste surfervaring te garanderen worden er op deze website cookies gebruikt. Door verder te surfen gaat u daarmee akkoord.

Cookies aanvaarden | Meer informatie