Logo
U bent hier:   Home > ROLLUIKEN > INBOUW
 

INBOUW

Inbouwrolluiken

Onopvallend en prijsgunstig

Voorzie reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaats voor inbouwrolluiken boven uw ramen en profiteer nadien volop van hun voordelen. Maxi PVC lamellen zijn kleurecht en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande ribben, waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn. Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, crèmewit, grijs, bruin en beige. Voor grote dimensies bieden geïsoleerde aluminium lamellen een geschikt alternatief.

Tal van voordelen

Inbouwrolluiken zijn warmte- en koude-isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamer. Ze beschermen uw ramen tegen alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers.

Maximaal gebruikscomfort

Je kan kiezen voor een manuele bediening d.m.v. lint, kabel, stang of veeras. Maar tegenwoordig valt de keuze snel op een geautomatiseerde besturingssysteem. Deze staan garant voor een optimaal gebruiksgemak en een verlengde levensduur. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm. Tijdsklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang. Zo kunt u als u afwezig bent, de indruk wekken dat er iemand thuis is en zo inbrekers op afstand houden.

A-Plus Ramen | Hasseltsesteenweg 153, 3720 KORTESSEM | Tel.: 011/74.42.24 | info@aplusramen.be | Privacyverklaring | Facebook

Om u de beste surfervaring te garanderen worden er op deze website cookies gebruikt. Door verder te surfen gaat u daarmee akkoord.

Cookies aanvaarden | Meer informatie