Logo
U bent hier:   Home > VLIEGENWERING > PLISSÉS
 

PLISSÉS

Plissés

De plissé vouwhordeur is een nieuw alternatief voor al uw rolhordeuren. Een plissé vouwhordeur kan zowel van links naar rechts als van rechts naar links geplaatst en gebruikt worden.

Het zwart geplisseerde gaas is voorzien van horizontale spandraden die extra stevigheid bieden aan het geheel. Doordat het boven en onder in een kunststofketting zit gesloten, blijft het nauwkeurig ter plaatse tijdens het gebruik.

De bovengeleider bestaat uit een U-vormig profiel en onder glijdt de plissé vouwhordeur over een laag drempeltje van slechts 3 mm. Deze kan makkelijk op de vloer bevestigd worden.

De plissé vouwhordeur is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zelfs de matte RAL-kleuren en de structuurlakken. Ook zijn ze in meerdere breedtes uitvoerbaar namelijk 960, 1300, 1600 en 1900 mm. Bij dubbele deuren of bredere uitvoeringen dan 1900 mm kunnen twee plissé vouwhordeuren gebruikt worden die naar elkaar toeschuiven. Dit noemt men een dubbele plissé. Het principe van de dubbele plissé is dat de linkse en rechtse plissé naar elkaar toe bewegen. Deze kunnen dan met borstels of eventueel met magneetstrips bij elkaar gehouden worden.

Je kan ook opteren voor een gekoppelde plissé. In dit geval zijn de plissés aan elkaar gekoppeld en kun je ze verder laten uitschuiven. Bijvoorbeeld als een plissé van 1,90 meter gekoppeld is met een plissé van 1,30 meter kan je de gekoppelde plissé 3,20 meter laten uitschuiven.

Technische beschrijving

  • De bovengeleiding van de plissé is een U-vormig aluminium profiel dat in dezelfde kleur gemoffeld wordt als de bestaande deur of schuifraam. Deze is even lang als de lengte van de plissé. De bovengeleiding bij een dubbele of gekoppelde plissés is, indien gewenst, uit één stuk verkrijgbaar. De breedte van deze bovengeleiding bedraagt 38 mm en de hoogte 60 mm;

  • De treklijst en de cassette worden eveneens in dezelfde kleur als de bestaande deur of schuifraam gemoffeld. Als de vouwhordeur volledig is opgerold, hebben de cassette en treklijst samen ongeveer een breedte van 11 cm;

  • De onderregel is vervaardigd uit pvc en heeft een hoogte van ongeveer 3 mm. Voor een schuine dorpel hebben we een correctieprofiel die we eerst bevestigen, zodat ook hier een plissé gebruikt kan worden.
A-Plus Ramen | Hasseltsesteenweg 153, 3720 KORTESSEM | Tel.: 011/74.42.24 | info@aplusramen.be | Privacyverklaring | Facebook

Om u de beste surfervaring te garanderen worden er op deze website cookies gebruikt. Door verder te surfen gaat u daarmee akkoord.

Cookies aanvaarden | Meer informatie